انجام پروژه ارشد برق | نمونه پروپوزال

انجام پروژه ارشد برق | نمونه پروپوزال

1- مقدمه

از بين انواع سرطانهاي پوست، ملانوما كشنده ترين نوع سرطان پوست است كه نرخ وقوع آن سالانه در حال افزايش است. بر اساس اعلام انجمن سرطان امريكا در سال  2010 ملانوما پنجمين سرطان شايع در مردان و ششمين سرطان شايع در زنان شناخته شده و عامل 75 درصد از كل مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان پوست است[1].70 درصد از ضايعات ملانوما از ابتداسرطاني بوده و به سرعت رشد مي كنند تا به حالت متاستاتيک برسند، اما 30 درصد از آنها از ضايعات خوش خيمي كه قبلا در بدن وجود داشته اند، رشد و پيشرفت مي كنند[2]. تنها اگر ملانوما در مراحل اوليه تشخيص داده شود، قابل درمان است. بنابراين تشخيص زودهنگام و غيرتهاجمي آن بسيار ارزشمند است .ملانوما در مراحل اوليه شباهت زيادي به نوع خوش خيم ضايعات رنگدانه اي دارد، بطوري كه پزشك براي تشخيص آن با مشكل روبرو است. درموسكوپ ابزاري اپتيكي و رايج براي بررسي ضايعات رنگدانه اي و غير رنگدانه اي پوست است. به كمك آن ساختارهاي آناتومي كه با چشم غير مسلح قابل رويت نيستند، بهتر ديده مي شوند. با استفاده از درموسكوپ تنها ويژگي هاي ظاهري و مورفولوژيكي ضايعه توسط پزشك بررسي مي شوند. بنابراين استفاده از اين ابزار تا حدود زيادي به تخصص پزشك بستگي داشته و از فرد به فرد متغير است، لذا دقت تشخيصي آن پايين بوده، تكرارپذيري و تعميم پذيري تشخيص نيز كم است و در اكثر موارد كه پزشك در تشخيص سرطاني بودن ضايعه دچار شك مي شود، بيوپسي براي بيمار تجويز مي شود. بيوپسي علاوه بر اينكه تهاجمي است، دردناك، زمانبر و پرهزينه است و نياز به رضايت بيمار و تخصص پزشك دارد. اما مسئله مهم اينست كه تنها در10درصد موارد ضايعه سرطاني تشخيص داده مي شود و اين بدان معناست كه 90درصد بيماران، بيوپسي غيرضروري را متحمل شده اند[3].  بنابراين نيازمند روشي هستيم تا بتواند با دقت بيشتري ضايعات خوش خيم و سرطاني را تفكيك كند و وابستگي تشخيص به فرد را از بين برده و از انجام بيوپسي هاي غيرضروري جلوگيري كند. به منظور كاهش وابستگي تشخيص به فرد، تشخيص خودكار توسط كامپيوتر توسط محققين مختلفي مورد توجه و استقبال قرار گرفته است. یکی از فواید این سیستم ها غربالگری می باشد. زیرا با در اختیار داشتن این سیستم می توان به بررسی ضایعاتی که سرطانی تشخیص داده می شوند پرداخت و از پرداختن به ضایعات دیگر خودداری کرد.  با توجه به مراجعات زیاد و نیاز به  زمان برای تشخیص سرطان، یک سیستم کارآمد می تواند زمان تشخیص را کاهش دهد. ارتقا سیستم های تشخیص می تواند نیاز به حضور پزشک متخصص را کاهش و افراد با تخصص پایین تر نیز به کمک سیستم های کامپیوتری به تشخیص سرطان بپردازند.دو مورد از مراحل تشخیص خودكار ضایعه توسط كامپيوتر، بهسازی و ناحیه بندی مناسب می باشد. بهسازی مناسب می تواند به ناحیه بندی مطلوب کمک کند. مهم ترین و چالش برانگیز ترین مرحله تشخیص خودكار به ناحیه بندی مربوط می باشد[10] .اگر ضایعه به نحو مطلوبی از تصویر استخراج شود به تشخیص ملانوما در سیستم های کامپیوتری کمک فراوانی می شود. بنابراین در انجام پروژه ارشد برق حاضر بهسازی تصویر و آشکارسازی مرز ضایعات پوستی در تصاویر درموسکوپی صورت خواهد گرفت.

2- پیشینه تحقیق

در زمینه تشخیص ملانوما در تصاویر درموسکوپی تحقیقات فراوانی صورت گرفته است[7،13،14،16]. سیستم های شناسایی از چندین بلوک تشکیل شده اند. این بلوک ها شامل:پیش پردازش، ناحیه بندی، استخراج ویژگی، انتخاب ویژگی و در نهایت کلاس بندی ضایعه می باشد. در هر یک از بلوک های ذکر شده الگوریتم های مختلفی ارایه شده است . ما می خواهیم بلوک های پیش پردازش و ناحیه بندی را مورد بررسی قرار دهیم. در پیشینه تحقیق به موارد زیر می پردازیم.
  الف: پیش پردازش    ب: ناحیه بندی   ج: نتیجه گیری
الف1- افزایش کانتراست
افزایش کانتراست بین ضایعه و مرز در تصاویر درموسکوپی امری لازم و ضروری می باشد. زیرا ضعیف بودن کانتراست اکثر اوقات ناحیه بندی را به اشتباه می اندازد[4]. در مرجع[4] با استفاده از تکنیکی که برابر کردن خودکار رنگ  نامیده می شود این مشکل را برطرف کرده اند. ACE تکنیک نرمالایز کردن بر اساس ترکیب دو تکنیک محبوب نرمالایز کلیه سطوح خاکستری  و MaxRGB می باشد. تنظیم محلی با در نظر گرفتن توزیع مکانی رنگ اجرا می شود. ACE از دو مرحله اساسی تشکیل شده است: اولین مرحله شامل تنظیم مکانی/ رنگی  و دومین مرحله نیز dynamic tone reproduction scaling می باشد. تنظیم مکانی/ رنگی در واقع مرحله اصلی است که باعث بهبود کانتراست تصویر می شود. مرحله دوم برای ثبات سبکی و بالابردن دقت مپینگ  می باشد. فیلتر هموموروفیک (HTF) یک تکنیک کلی برای بهبود و اصلاح تصاویر غیرخطی در دو وضعیت رنگی و سیاه و سفید می باشد. این تبدیل روشنایی تصویر را نرمالایز می کند. در مرجع [5] با استفاده ازفیلتر هموموروفیک کانتراست تصویر را افزایش دادند. 

جهت دانلود فایل کامل کلیک کنید

در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با انجام پروژه ارشد برق با ما در ارتباط باشید.

۱۴۰۰/۰۴/۰۶
|
سینا
آموزش ن
مقالات مرتبط
انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری بتن

انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری بتن

انجام پایان نامه بتن که به صورت آزمایشگاهی صورت می گیرد از موضوعات مهم در رشته عم [...]

۱۴۰۳/۰۲/۱۴
|
سینا
انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری مشاوره خانواده

انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری مشاوره خانواده

در راستای آموزش انجام پایان نامه مشاوره خانواده در این بخش نمونه نتیجه گیری پایان [...]

۱۴۰۳/۰۲/۱۱
|
سینا
انجام پایان نامه ارشد و دکتری برنامه ریزی و رفاه اجتماعی

انجام پایان نامه ارشد و دکتری برنامه ریزی و رفاه اجتماعی

انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی را می توان با داتشن نمونه کار به راحت [...]

۱۴۰۳/۰۲/۱۰
|
سینا
تیتیر های داغ
بیشتر
برگزاری آزمون ارشد و دکتری

اخبار روز - آزمون ارشد و دکتری

اخبار روز در ادامه ارائه شده است. [...]

۱۴۰۲/۱۲/۰۳
|
ابن سینا
اخبار پژوهشی کشور

اخبار پژوهشی کشور | 1402

همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]

۱۴۰۲/۱۱/۱۱
|
ابن سینا
جدیدترین اخبار علمی کشور

جدیدترین اخبار علمی کشور - ابن سینا

جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]

۱۴۰۲/۱۰/۱۸
|
ابن سینا
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور

آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور | تمدید ثبت نام کنکور

آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]

۱۴۰۲/۰۹/۱۵
|
ابن سینا
آخرین اخبار کشور

اخبار علمی - پژوهشی کشور

در این بخش نظر شما را به گزیده از اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. [...]

۱۴۰۲/۰۸/۲۹
|
ابن سینا
به ما بپیوندید
بیشتر
آموزش پایان نامه
تلفن: 02128422160
شماره موبایل: 09104742571
اهداف ابن سینا
آموزش پایان نامه
آموزش چاپ مقاله
آموزش اکسپت مقاله
چاپ کتاب